In de pers

Uit “Het Laatste Nieuws” van dinsdag 24 februari 2015:

Frituur Luc’s friet heropent

Luc Geens (47) en Sylvia Vanden Nieuwenhuysen (46), bekend van frituur Luc’s Friet in Holsbeek, openen morgen hun nieuwe luxefrituur op de Aarschotsesteenweg in Wilsele.hln1

Meer dan zestien jaar baatten zij de frituur in Holsbeek uit, alvorens Luc een drietal jaar filiaalleider bij Aldi werd. Sylvia werkte in die tijd als facility manager bij vervoersmaatschappij De Lijn. Zij zal beide jobs combineren.

“Het is blijven kriebelen”, vertelt Luc. “Ik ben een friturist in hart en nieren. Dat wij opnieuw een frituur zijn begonnen, is het gevolg van een passie: ik eet elke dag friet. Ik ben elf jaar gestopt met roken, maar het is moeilijker om te stoppen met frieten eten”, aldus Luc.

Het concept van de nieuwe Luc’s friet verschilt van de oude frituur in Holsbeek: “Dit is eigenlijk echt een luxefrituur en een serieus trapje hoger dan onze vorige. Wij bieden naast frieten ook croque monsieurs, mitrailletten en spaghetti aan. De zaal is ook heel ruim, met maar liefst 40 zitplaatsen. Wij hebben ook twee schermen geplaatst, om de bestelbons te kunnen volgen waarmee we bezig zijn. Voorts werken wij met een systeem met volgnummers”, klinkt het bij Luc en Sylvia.
hln2
Bij aalvlugge bediening hoort ook goed materiaal: “Wij werken hier met de Rolls Royce onder de friteuses. De voorbak gebeurt volledig automatisch en dat verlicht het werk enorm”, zegt het koppel.

Frituur Luc’s friet is van maandag tot donderdag open van 11 tot 21 uur, op vrijdag van 11 tot 22 uur en op zaterdag van 17 tot 21 uur.

(ADPW)

6416 Total Views 8 Views Today

Het gevolg van een passie…